Home » The Voice » CTV haalt de succesvolle Talpa-talentenjacht The Voice naar Canada

CTV haalt de succesvolle Talpa-talentenjacht The Voice naar Canada

[ 24 mrt 2011 | Door: Talpafan.nl | 1 Reactie | ]

Het succes van de Talpa-talentenjacht The Voice verspreidt zich als een olievlek over de wereld. Na Nederland en Amerika maakt binnenkort ook Canada kennis met The Voice. Vandaag heeft CTV, de Canadese zender, de exclusieve rechten verworven van The Voice voor Canadese grondgebied. De 13-delige talentenjacht was een groot succes in Nederland en gaat op dinsdag 26 april in première in Amerika bij NBC. NBC is momenteel druk bezig met het promoten van de show, zie hier. Canada maakt ook op 26 april kennis met The Voice. De tv-zender CTV is met NBC een samenwerking aangegaan om de The Voice simultaan uit te mogen zenden. Tevens wordt The Voice herhaalt op de Canadese zenders MUCHMUSIC en E!, deze zijn onderdeel van CTVGlobemedia in Canada. Wanneer de Canadese The Voice te zien zal zijn bij CTV is nog onbekend.

The Voice (simultaan met de show op NBC) gaat op dinsdag 26 april tussen 21.00 en 23.00u lokale tijd in première bij CTV, vervolgens wordt de show herhaalt op E! en MUCHMUSIC.

(Talpafan.nl)

Volg Talpafan.nl ook op Facebook en op Twitter
<<
>>

1 Reactie »

Reageer

Voor het reageren op berichten op Talpafan.nl gelden huisregels. Lees de disclaimer voor meer info.
Volg Talpafan.nl ook op twitter via twitter.com/talpafan.

stifter-annis@mailxu.com