Home » The Voice of Holland » Talpa’s talentenjacht The Voice of Holland stijgt door naar 2,3 miljoen kijkers

Talpa’s talentenjacht The Voice of Holland stijgt door naar 2,3 miljoen kijkers

[ 25 sep 2010 | Door: Talpafan.nl | 1 Reactie | ]

Een nieuwe hit in de Talpa stal is geboren onder de naam The Voice of Holland. Het progranna ging vorige week al succesvol van start met bijna 1,7 miljoen kijkers maar overtrof zichzelf gisteravond met 2.295.000 kijkers. The Voice of Holland was hiermee met kop en schouder de nummer 1 op de vrijdagavond. The Voice of Holland had een marktaandeel van 35,6% in de doelgroep 6+. Volgende week vrijdag is het weer The Voice of Holland-avond in menig huiskamer in Nederland. Popstars-jurylid Henk Jan Smits vond de kijkcijfers van vorige week, 1,6 miljoen, een beetje tegenvallen en had rond de 1,9 miljoen verwacht. Nu een week later staat The Voice of Holland op 2,3 miljoen kijkers en Henk Jan`s eigen programma op 926.000 kijkers.

Volg Talpafan.nl ook op Facebook en op Twitter
<<
>>

1 Reactie »

  • Alex : sep 25, 2010 om 11:09:27

    Al denk ik dat we wel richting het plafon aan het groeien zijn, is dit wel het aantal dat de show verdiend!

Reageer

Voor het reageren op berichten op Talpafan.nl gelden huisregels. Lees de disclaimer voor meer info.
Volg Talpafan.nl ook op twitter via twitter.com/talpafan.

favero.pamula@mailxu.com stafford@mailxu.com